Να στείλετε μήνυμα
aboutus

GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD

GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες: Volvo
Ιδρύθηκε Έτος: 2014
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Τα ΜΈΡΗ ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ GUANGZHOU JIJAUE ειδικεύονται στην Ε&Α και παραγωγή συστημάτων καυσίμων υψηλών των κοινών ραγών diesel και των σχετικών συστατικών. Αυτή τη στιγμή, τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν προϊόντα συστημάτων κοινός-ραγών ενιαίος-κυλίνδρων (τα αερόψυκτα και water-cooled), τα βαρέων καθηκόντων προϊόντα συστημάτων κοινός-ραγών diesel, τις κοινές συνελεύσεις εγχυτήρων ραγών για τα εμπορικά οχήματα και τα μηχανήματα κατασκευής, κοινός συνδετήρας ραγών, κοινή συνέλευση ραγών, κοινός ηλεκτρομαγνήτης ραγών και ούτω καθεξής.

 

Το καταχωρημένο κεφάλαιο της επιχείρησής μας είναι 150 εκατομμύρια yuan, και τα συνολικά προτερήματα είναι 400 εκατομμύρια yuan. Έχουμε περάσει TS16949 πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης και την περιβαλλοντική συστημάτων ISO14001. Η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει μια τεχνική ομάδα κέντρων και υπηρεσιών παραγωγής με περισσότερους από 50 ανθρώπους. Με βάση τα έτη συσσώρευσης τεχνολογίας και σύγχρονης διοίκησης επιχειρήσεων ως ίδρυμα για την ανάπτυξη της επιχείρησης, ειδικευόμαστε στην έρευνα και την ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων εγχύσεων καυσίμων υψηλών των κοινών ραγών diesel και των σχετικών συστατικών. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρησή μας έχει σύγχρονες εγκαταστάσεις 15.000 τετραγωνικών μέτρων, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με μεγάλης ακρίβειας εξοπλισμός περισσότερο από 50 από τη Γερμανία, την Ελβετία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και άλλες χώρες. Η επιχείρηση έχει επενδύσει 400 εκατομμύρια yuan στην πρώτη φάση. Και τώρα έχουμε τη ικανότητα παραγωγής 200.000 συνόλων κοινών προϊόντων σιδηροδρομικών συστημάτων ενιαίος-κυλίνδρων, 10.000 συνόλων βαρέων καθηκόντων προϊόντων σιδηροδρομικών συστημάτων diesel κοινών, 500.000 συνελεύσεων εγχυτήρων κοινός-ραγών, και ακροφυσίου ραγών 1 εκατομμυρίου του κοινού, βαλβίδας ραγών 1 εκατομμυρίου κοινής καθορισμένων και 500.000 κοινών ηλεκτρομαγνητών ραγών. Η επιχείρησή μας εμμένει πάντα σε μια ανοικτή, συνεταιριστική τοποθέτηση και την κοινή ανάπτυξη της εγχώριας βιομηχανίας συστημάτων καυσίμων, και προσπαθεί να αναζωογονήσει την εθνική βιομηχανία. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την καθοδήγηση επιχείρησής μας σας.

 

Ιστορία

Συμμετέχουμε στην κατασκευή, την ανάπτυξη και την πώληση των μερών εκσκαφέων, με τα έτη εκμετάλλευσης και καινοτομία, έχουμε την ικανότητα για τη διανομή χιλιάδων μέρη εκσκαφέων, που: μέρη συστημάτων προσγείωσης, λαστιχένια μέρη, μέρη μηχανών, παρεμβύσματα ελαίου, γενικά αναλώσιμα μέρη, μέρη σιδήρου, και υδραυλικός διακόπτης κ.λπ., στις εκατοντάδες των senes με την πλήρεις σειρά προϊόντων και την ποιοτική εγγύηση.

Κολλάμε την αρχή μας την ποιότητα και παρέχοντας τον ικανοποιητικό ανώτερο υπηρεσιών στα προϊόντα, πάντα πιστεύουμε ότι τα προϊόντα με την καλή ποιότητα μπορούν να βοηθήσουν στις ενισχυμένες καλές εικόνες, και με την καλή υπηρεσία, εκτιμήσαμε τους πελάτες θα υποστηρίξουμε πάντα μας. Ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με σας και να χτίσουμε την ισχυρότερη επιχειρησιακή σχέση ο ένας με τον άλλον.

Υπηρεσία

Μπορούμε να παρέχουμε ολοκαίνουργιο, επανοικοδομούμε και χρησιμοποιήσαμε τα ανταλλακτικά εκσκαφέων για τον πελάτη μας για να επιλέξουμε

 

Μπορούμε να παρέχουμε οποιοδήποτε προϊόν σύμφωνα με τον αριθμό μερών σας

 

Μπορούμε να εξασφαλίσουμε το προϊόν που παρέχουμε την ανταγωνιστικότερη τιμή και υψηλός - ποιότητα

 

Μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πώλησή μας και οι ομάδες υπηρεσιών παρουσιάζουν υψηλές αξίες μας υποχρέωσης, επικοινωνίας, πείρας και αξιόπιστης απόφασης - κάνοντας από το πρώτο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας στην τελική παράδοση. Και ρωτήστε ανατροφοδοτεί της υπηρεσίας και του προϊόντος από σας.

Η ομάδα μας

ΚΙΝΑ GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Αυτοί είναι πεπειραμένος πωλητής σπου απασχολείστε με, τα επαγγελματικά προϊόντα αναγνωρίζουν, αρμόδια, καλή εξυπηρέτηση πελατών, ισχυρή αίσθηση της ομάδας που εργάζεται, καλά-ξέρουν την εμπειρία εξαγωγής και τα πλήρη πάθη

 

Το Guangzhou Jiajue έχει περισσότερο από την εμπειρία 4 ετών στα μέρη εκσκαφέων, επαγγελματικός, αποδοτικός και η αρμόδια ομάδα συμβάλλει στη συνεργασία μας στην παγκόσμια αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας